Fietsen zonder pijn dankzij bikefitting

Een goed afgestelde fiets is essentieel voor jouw fietsplezier, ongeacht of je een ervaren atleet bent, dagelijks fietst of gewoon recreatief van een pijnloze rit wilgenieten. Bij Bikesolutions geloven we dat bikefitting voor iedereen toegankelijk en waardevol is. Op basis van jouw ideale geometrie zoeken we de best passende zitpositie ofde perfecte fiets. We houden hierbij rekening met jouw doestellingen, budget en voorkeur van merk.

pijnvrij fietsen met Bikefitting

Waarom bikefitting?

Een goed afgestelde fiets vormt de basis voor moeiteloos fietsen en het vermijden van ongemakken. Bij Bikesolutions streven we ernaar om jouw fietsprestaties en rendement te verhogen door je optimale zitpositie te bepalen. Wij maken gebruik van geavanceerde technieken, waaronder zadeldrukpuntmeting, video-analyse en drukmeting in de schoenen.

fietspijn bestrijden

Vermijd pijn en ongemak

Heb je last van een pijnlijke knie, zadelpijn, lage rugpijn, nek- en schouderklachten, slapende handen of pijnlijke voeten tijdens het fietsen? Je bent niet alleen. Deze veelvoorkomende klachten kunnen vaak worden verholpen door enkele eenvoudige aanpassingen van je fietshouding.

juiste keuze van de fiets

Kies de juiste fiets

Naast het afstellen van je huidige fiets, helpen we je ook bij het vinden van de best passende fiets op basis van jouw ideale geometrie. We houden rekening met jouw doelstellingen, budget en merkvoorkeur (let op: we verkopen geen fietsen bij Bikesolutions).

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wie is Bikesolutions?

Isabel Verscheuren - Bikesolutions

Ik ben Isabel, een ergotherapeute met 36 jaar ervaring in het vinden van ergonomische oplossingen, en ik leid Bikesolutions. Met mijn passie voor het vak combineer ik lichaamsopmeting met "bikefitting", waarbij ik gebruik maak van zadeldrukpuntmeting, voetdrukmetingen video-analyse, om voor jou de beste zitpositie of de beste fiets te vinden. Bij Bikesolutions werken we nauw samen met verschillende sporttest- en begeleidingscentra, artsen, osteopaten en kinesisten. We blijven voortdurend onze kennis op het gebied van fietsen bijschaven.

Ben jij klaar om jouw fietservaring te verbeteren?