boek hier uw afpraak

Bikesolutions:"We fit your bike!"

Bikesolutions biedt u volgende diensten aan:

  1. Bikesolutions zoekt oplossingen op maat voor uw lichamelijke klachten bij het fietsen:door een optimale fietspositionering
  2. Bikesolutions adviseert u bij een nieuwkoop van uw fiets op basis van uw fiets-DNA en rekenig houdend met uw fietspositie
  3. Bikesolutions laat u de veranderingen uitgevoerd tijdens de fietsmeting evalueren en wij fintunen indien nodig.
  4. Bikesolutions is ook een erkend fietsenhersteller

1. Oplossingen voor uw lichamelijke fietsklachten

Na opmeting van uw lichaam, worden uw gegevens elektronisch verwerkt met bikefitting.com. Met deze meetgegevens worden uw ideale geometrie en zitpositie(s) (uw fiets-DNA) vastgesteld.
De zitpositie bepalen en fietspositionering op zich zijn onze specialiteit.Wij zijn nu reeds 8 jaar actief, hebben ondertussen meer dan 2500 opmetingen uitgvoerd.
Uw huidige fietspositie wordt geoptimaliseerd en waar nodig bijgesteld met nieuwe onderdelen.
Er wordt specifiek ook aandacht besteed aan de positie van de schoenplaatjes en met zadeldrukpuntmeting wordt de belasting op het zadel geminimaliseerd. We bekijken en passen de positie van het zadel aan (zadelhoogte, setback en kanteling), ook de cockpit met een perfecte stuurhoogte en juiste stuurpen worden aangepast tijdens onze fietspositionering.

Deze ingrepen leiden tot een betere fietspositie/zitpositie;  reduceren merkelijk uw lichamelijke klachten en verhogen uw rendement bij het fietsen.
Kortom meer "fietsplezier" wat uw doelstelling ook zijn!

2. Advies bij aankoop van een nieuwe fiets

Bikesolutions verkoopt zelf geen fietsen, maar kan u merkonafhankelijk advies verlenen bij aanschaf van een nieuwe fiets. We gebruiken hiervoor uiteraard onze opgedane kennis mbt uw fiets-DNA .
Hierbij houden we rekening met uw doelsellingen, lenigheid, budget en bepalen zo op basis uw fietspositie de ideale fiets die u dan koopt bij de fietsenhandelaar naar keuze.

3. Evalueren en finetunen van uw zitpositie

Na elke Bikefitting hebt u ruim de tijd (6 maanden of langer indien nodig) om uw fietsmeting en fietspositionering te testen en te evalueren.
Fintunen is steeds inbegrepen in het pakket. Onze stuurpen(onbeschadigd) kan ook steeds terug worden gegeven met volledig cashback.

4. Herstellen van uw defecte fiets(deze service bieden we wegens tijdsgebrek niet meer aan)

Bikesolutions is eveneens gespecialiseerd (we hebben het getuigschrift van fietsenmaker) in het herstellen of vervangen van defecte fietsonderdelen. We 'finetunen' het schakelsysteem van uw fiets en stellen deze volledig met de grootste zorg af. In samenspraak wordt altijd bekeken of onderdelen vervangen dienen te worden.(herstellingen voeren we niet meer uit wegens tijdsgebrek)
Veranderen van de stuurpen, instellen van de optimale stuurhoogte en zadelhoogte worden uiteraard nog steeds met kennis van zaken uitgevoerd tijdens een fietspositionering.
Kortom uw kostbare fiets is bij ons in professionele handen en wordt steeds volledig fietsveilig afgesteld, alles wordt met de digitale momentsleutel vast gezet.
Veiligheid voor alles!
Meten = Weten.