Fietsen zonder zadelpijn

Toffe Madame, kennis van haar vakgebied, super goed gefietst ' s avonds zonder pijn in mijn schaamstreek, geen irritatie, tof.
Fietsen gaat nog leuker zijn, xxx
Karen Acda

Wauwww een supergevoel

Na zaterdagnamiddag de aanpassingen gezien en geprobeerd te hebben bij bikesolutions was er het idee, Hé wat is er hier gebeurd met mijn fiets. De zondagochtend kwam direct de vuurdoop in de nieuwe positie. Een tochtje van 80 km in 2u30, het was wauwwww, een supergevoel, ongelooflijk wat de veranderingen teweeg brachten. Soepele tred en een aangenaam zitten. Hartelijk dank. Danny Somers

Spreekt voor zich...

Hey Isabelle. Nog eens bedankt om mijn fiets zo goed af te stellen. Ben heel tevreden. Groeten en tot later eens.

Guidee Christiaan

Vandendriessche content ?

vandaag toerke gedaan van 100 km. Lastig, want de laatste tijd noodgedwongen niet veel meer gereden, en er stond vandaag een stevige wind. Maar, de wind gevoeld, mijn spieren gevoeld .. en daar bleef het bij, het leek wel of ik geen knieën meer had ! Dus de plannen voor deze zomer, die ik bijna met spijt in het hart in de la had gestopt, zijn weer brandend actueel. Vandendriessche content ? Vandendriessche zeer content ! Bedankt uit de grond van mij hart.

Steven Vandendriessche

thx!

Super service & bakken geduld. net wat je nodig hebt om je fiets écht afgesteld te krijgen.

Jean Oxidant

Top service!

Vorige zaterdag langs geweest, top service! Ondertussen ruim 200 km gefietst. Na maanden last van mijn rechterknie, is de pijn verdwenen !

Patrick Dewulf

MTB afgesteld

Dinsdag MTB en racefiets laten afstellen door Isabel. Gisteren eerste ritje op de ritje gemaakt met de racefiets en het gevoel was super! Zie er al naar uit om de MTB te testen. Thx Isabel voor de super-service!

Mario Mattijs